Welkom bij de Pura Moia Belevingsweken!

Buddha met vlaggen buiten

Tijdens deze bijzondere belevingsweken staan ontspanning, heling en spirituele groei centraal. Kom proeven van al het moois dat Pura Moia je te bieden heeft. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende activiteiten, de planning en de inschrijvingsdetails.

Belevingspas

Met de Belevingspas kun je deelnemen aan;

  • 1 klankschalensessie
  • 1 bloemlezing
  • 1 engelenworkshop
  • 1 Krachtdag
  • 1 reading óf massage

EXTRA: Je krijgt 12 dagen onbeperkt toegang tot de online leeromgeving van Pura Moia!!

Zoals je van ons gewend bent, zorgen we voor koffie, thee, iets lekkers en/of lunch. Voel je vrij om aan te schuiven en te genieten. 

Je krijgt de Belevingspas thuisgestuurd met daarop de data en tijden van de voor jou gereserveerde activiteiten. 

Reading of Massage

Tijdens de belevingsweken kan iedere deelnemer één massage of reading van 30 minuten inplannen.

Je voorkeur voor datum, tijd en soort sessie kun je aangeven op het inschrijfformulier

We geloven dat ware heling begint met het voeden van je lichaam en zintuigen. Daarom wordt elke activiteit tijdens de Pura Moia Belevingsweken vergezeld door een heerlijke lunch en/of koffie met wat lekkers.

Schrijf je vandaag nog in voor de activiteiten waarin je geïnteresseerd bent! De plaatsen zijn beperkt, dus zorg ervoor dat je er snel bij bent. Koop de Pura Moia Belevingspas via onderstaande knop.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij de Pura Moia Belevingsweken, waar je een magische ervaring van rust, inspiratie en persoonlijke groei te wachten staat.

Gezellig eten op tafel

Prijs:

De Belevingspas, waarmee je toegang krijgt tot alle activiteiten, inclusief de Pura Moia Online Belevingswereld!, van de Belevingsweken, kost €225.

Wees er snel bij en verzeker jezelf van een plek tijdens deze betoverende Pura Moia Belevingsweken!

Ook is er de mogelijkheid om losse sessies/activiteiten te boeken. Je betaalt dan het reguliere tarief. 

BONUS!

Tijdens de Pura Moia Belevingsweken bieden we niet alleen fysieke activiteiten, maar ook online inspiratie en ondersteuning. Naast de geplande activiteiten krijg je namelijk ook toegang tot een scala aan online bronnen, waaronder inspirerende visualisaties, nuttige tips en waardevolle oefeningen.

Deze online materialen zijn speciaal ontwikkeld om jouw belevingservaring te verrijken en je te ondersteunen in je persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. Je kunt ze op elk gewenst moment raadplegen, zodat je ook buiten de geplande activiteiten om kunt genieten van de Pura Moia-beleving.

Of je nu behoefte hebt aan een moment van stilte en reflectie, een boost van positieve energie, of praktische tools voor zelfzorg en mindfulness, de online inspiratie staat voor je klaar. We moedigen je aan om gebruik te maken van deze waardevolle bronnen en ze te integreren in je dagelijks leven. 

Bij Pura Moia willen we jouw welzijn en groei ondersteunen, zowel tijdens de belevingsweken als daarna. We streven ernaar om een holistische ervaring te bieden die zowel lichamelijke als geestelijke genezing en inspiratie bevordert.

Dus, bereid je voor op een betoverende reis vol fysieke, mentale en spirituele verrijking! Sluit je aan bij de Pura Moia Belevingsweken en ontdek de kracht van online inspiratie, visualisaties, tips en oefeningen die jouw welzijn naar een hoger niveau tillen.