Masterclass Vechtscheiding:

Transformeer je Gesprekken met Gescheiden Ouders

Voel je je uitgeput door gesprekken over vechtscheidingen?

Bespaar energie en voer gesprekken met gescheiden ouders met plezier! Ontdek de kracht van Praat Platen – een visueel communicatiemiddel dat moeiteloos tot inzichten leidt en effectieve oplossingen biedt. Maak scheiding bespreekbaar met minder woorden en meer impact. Ervaar het zelf!

 

Waarom deze Masterclass?

Als professional heb je te maken met zeer complexe casuïstiek. Het is essentieel om goed voor jezelf te zorgen, zodat je ook goed voor je cliënten kunt zorgen. Deze masterclass biedt jou een krachtige, praktisch toepasbare communicatietool die je helpt om ouders en kinderen een taal te geven waarin ze elkaar weer kunnen verstaan. Hierdoor wordt de communicatie idealiter beter en voelt ieder zich gezien en gehoord.

INTRODUCTIEKORTING:  geldig bij aankoop tot 31-12-2024. De korting is reeds verrekend in de prijs.

 

Wat je gaat leren:

Met behulp van beelden, Duplo en de Sloompje Slak® Praat Platen, zul je leren hoe je diepgaande gesprekken kunt voeren en bruggen kunt slaan tussen verdeelde families. Leer werken met de ATEVV-methode: Achterhalen, Tonen, Erkennen, Versterken en Verbinden. Je ontdekt hoe je emoties kunt kalmeren, conflicten kunt omzetten in begrip en uiteindelijk samenwerking kunt cultiveren voor een betere toekomst. Er is uiteraard ook aandacht voor jouw eigen rol, houding en valkuilen in deze complexe systemische hulpverleningssetting.

Programma Highlights:

 • Onbeperkt Toegang tot de Online Leeromgeving: Leer in alle rust thuis met onbeperkt toegang tot de online leeromgeving. Bijna 20 lessen en 15 video's die je stap voor stap begeleiden.
 • Ervaringsdeskundige: Profiteer van de berg ervaring van Claudia, expert, therapeut, gescheiden moeder en ontwikkelaar van de Sloompje Slak® Praat Platen.
 • Beeldcommunicatietechnieken: Leer hoe je beelden kunt gebruiken om communicatie te verbeteren en emoties hanteerbaar te maken.
 • Mogelijkheid tot Supervisie: Ontvang persoonlijke begeleiding en feedback op jouw casussen en aanpak.
 • Verdiepingsdagen: Neem deel aan dagprogramma's die diep ingaan op specifieke onderwerpen binnen scheidingsbegeleiding.
 • Community en Netwerk: Word lid van onze gemeenschap om kennis te delen, vragen te stellen en verbinding te maken met andere professionals.

 

Speelsheid, Kleur en Daadkracht

 

Claudia staat voor een aanpak vol speelsheid, kleur en daadkracht. Met haar expertise en innovatieve tools zal je ontdekken hoe je met minder woorden meer impact kunt maken. Maak vechtscheiding bespreekbaar op een manier die ouders en kinderen helpt elkaar beter te begrijpen en te communiceren.

 

Voor wie is deze Masterclass?

Deze masterclass is speciaal ontworpen voor professionals werkzaam in het onderwijs, (jeugd)hulpverlening en mediation. Of je je nu uitgeput voelt door gesprekken over vechtscheidingen of je kinderen klem ziet zitten tussen vechtscheidende ouders en hier iets aan wilt veranderen, deze masterclass biedt de oplossing. Het hulpverlenen in dergelijke situaties is complex en vraagt om een specialistische benadering. Echter, dit hoeft niet zwaar, moeilijk of sterk rationeel te zijn. Het mag lichter en speelser, ook in de gebruikte tools.

 

Doe mee en ervaar het zelf!

Transformeer je gesprekken, creëer begrip en help gescheiden families beter communiceren. Start vandaag met de Masterclass Vechtscheiding!


Wat krijg ik allemaal als ik Praat Platen + Online Masterclass Vechtscheiding koop?

Je krijgt;

 • Sloompje Slak® Praat Platen set
 • Toegang tot de Online Masterclass Vechtscheiding 

Wanneer krijg ik de Praat Platen set?

De Praat Platen worden per post toegestuurd en zul je doorgaans binnen 2-3 werkdagen na aankoop ontvangen. 

Kan de Online Masterclass ook Incompany?

Laat ons samen in gesprek gaan over de mogelijkheden.

Wie is de trainer?

Claudia Hass, de ontwikkelaar van de Praat Platen set, verzorgt de Online Masterclass. Zij neemt je mee in haar jarenlange praktijkervaring en kennis op het gebied van scheiding, vechtscheiding en psychische problematiek bij kinderen rondom scheiding en verlies. Daarnaast is zij ook ervaringsdeskundige gescheiden moeder. Je profiteert dus van ervaring vanuit beide perspectieven; professional én ouder.

Hoe krijg ik toegang tot de Online Masterclass Vechtscheiding?

Er zijn 3 manieren om toegang te krijgen. Bij alle manieren heb je je persoonlijke inloggegevens nodig die je van Kajabi per mail ontvangt na aankoop;

 • Je scant de QR code op het kaartje dat je bij de Praat Platen set ontvangen hebt en klikt op die pagina op de knop: 'Ga naar Masterclass'
 • Je klikt op de link die je in de mail ontvangt waar je persoonlijke inloggegevens ook in staan.
 • Je klikt op de oranje button in het menu 'inloggen online leeromgeving'.

Je ontvangt je persoonlijke inloggegevens op het mailadres dat bij ons bekend is.