Dag 1 Schrijfweek - Laten we praten over de dood

Dag 1 Dagboek van een moeder - Schrijf-week voor mijn 3e boek. Dit keer een boek voor volwassen kinderen. Voor ouders, vaders en moeders en vooral moeders/vaders zónder moeders over het 'niet gevoerde gesprek met mijn moeder'

Afgelopen zomer vond ik het dagboek van mijn moeder, vol met ziekenhuisafspraken en haar reis langs de verschillende plekken waar kanker haar bracht. Begonnen in 2002 bij de befaamde/beruchte ‘Borstkanker Bus’ en eindigend op 2-8-2006 met haar overlijden in het Laurentius ziekenhuis te Roermond.

Deze week duik ik in het schrijfproces van mijn 3e boek met de werktitel: Dagboek van een moeder. Ongetwijfeld een intense week waarin haar geschreven woorden en mijn onuitgesproken woorden samen komen. Een gesprek tussen mij en mijn moeder dat we helaas niet konden voeren tijdens haar leven. Mijn wens? Dat mijn woorden anderen mogen raken en daarmee inspireren om dit gesprek te voeren vóór het te laat is. Laten we praten over de dood tijdens het leven! Verbinden en koesteren, voordat de dood ons scheidt.

Voor je het weet is het te laat...

#DagboekVanMijnMoeder #pratenoverdedood #praten #dood #overlijden #kanker #ziekte #gezin #ouders #moeder #kind #gesprek #oncology #boek #inspiratie #rouwverwerking #schrijven #schrijvenishelend