Onze droom...

Stel je voor:

Een wereld waarin gezinnen net zo comfortabel zijn met knuffelen als met kibbelen! Bij Pura Moia dromen we van gezinnen waar praten over liefde, gevoelens en zelfs de dood net zo normaal is als praten over het weer. Geen taboes meer, alleen maar openhartige gesprekken en warme knuffels.

Hieronder vind je de meest gestelde vragen

over ons, ons bedrijf, onze visie...Het 'waarom' achter Pura Moia, wat ons motiveert en drijft. Heb jij een vraag die hier nog niet tussenstaat? Stel hem HIER

De Powervrouwen van Pura Moia 💪🏻

Renate en Claudia, daar gaan we! Wij zijn echte PowerVrouwen, en dat is niet zomaar. Met een achtergrond in de (jeugd)zorg hebben we talloze situaties meegemaakt waarin de dood een rol speelde. Maar ook privé hebben we beiden verlieservaringen gehad. We zijn ervaringsdeskundigen in vele vormen en maten van verlies.

Heeft het ons ooit uit balans gebracht? Absoluut. Maar zijn we teruggeveerd? Absoluut ook. En dat is juist wat ons zo krachtig maakt. We delen graag onze ervaringen met anderen, zodat ook jij de meest krachtige versie van jezelf kunt worden, of anderen kunt helpen om dat te worden.

Puur, authentiek, kwetsbaar en gevoelig, dat zijn wij. En juist daardoor zijn we ontzettend krachtig. Moeilijke onderwerpen en gevoelens gaan we niet uit de weg. We gaan er dwars doorheen, om sterker te worden aan de andere kant. Want in kwetsbaarheid ontdek je vaak je grootste kracht.

Onze missie?

JOU te helpen om licht, veerkrachtig en zelfzeker om te gaan met alles wat het leven je brengt, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. 

Laat ons met een lach en een traan kijken naar alles wat het leven brengt, óók de dood.

Waarom willen we over de dood praten?

Er wordt nog veel te weinig over gepraat, waardoor veel mensen bang zijn voor de dood en onze kinderen dat ook worden. Dat is niet nodig!

We hebben allebei al mensen van dichtbij zien sterven en afscheid moeten nemen. Pijnlijk? Ja. Hoort het bij het leven? Ja. Het leven doet soms pijn. Voordeel: Dan voel je dát je leeft!

Praten over de dood tíjdens leven en over leven ná de dood

Wij zijn niet bang om te praten over de dood tijdens het leven, omdat we geloven dat het deel uitmaakt van het leven zelf. Door openhartig te spreken over de onvermijdelijke, maar vaak taboe-onderwerpen, zoals de dood en leven ná de dood, willen we een ruimte creëren waar mensen zich vrij voelen om te verkennen, te begrijpen en te omarmen wat er ook na dit leven mag komen.

Samen met jou willen we diepere gesprekken voeren, nieuwe perspectieven ontdekken en een diepere verbinding met het leven en de dood creëren. 

Praten over ná de dood?!?!?!

We hebben allebei 'een lijntje met boven'. We staan open voor 'leven ná de dood' en hebben tekenen van 'boven' gezien en gevoeld; spirituele ervaringen meegemaakt en daar troost in gevonden. 

Door te praten over leven ná de dood, willen we een ruimte creëren waar mensen zich vrij voelen om te verkennen, te begrijpen en te omarmen wat er ook na dit leven mag komen.

Wat drijft ons om DOOD GEWOON te maken?

We hebben allebei afscheid moeten nemen van mensen die ons dierbaar waren. Allebei hebben we ervaren dat als we eerder hadden kunnen praten over de dood, het ons geholpen had op het moment dat het zo ver was. We zien en horen ook dat veel mensen het een lastig onderwerp vinden en dus nog lang niet 'Dood Gewoon'...Werk aan de winkel dus!

Een blik in de glazen bol...

Hoe wij de toekomst zien? Diepe connecties, vol begrip en liefde, gebaseerd op professionele nabijheid én de kracht van een goede knuffel. Laten we samen streven naar meer openheid en liefdevolle aanrakingen, zowel binnen gezinnen als in de professionele wereld.

Waarom de Slogan Kleur in Leven én Dood

We staan voor meer kleur in leven én dood. De dood hoeft niet doods te zijn. Lees HIER meer over in de blog over het ontstaan van de Slogan. 

Waar staat de naam Pura Moia voor?

PURE GROOTSHEID...Is het niet totaal sociaal ongeaccepteerd om te zeggen dat je GROOT(S) bent? Dat je van jezelf vindt dat je er mag zijn, gezien mag worden en gewoonweg 'Groots' bent in wat je doet? Voor veel vrouwen is het niet altijd makkelijk om onze grootsheid volledig te omarmen - authentiek, zelfverzekerd en vol kracht. Iets wat wij allebei maar al te goed herkenden. Lees HIER de blog over ons proces achter de naam.