Pura Moia - Een naam met inhoud

Wat betekent Pura Moia eigenlijk?

Vaak kregen we de vraag: Wat betekent Pura Moia eigenlijk? Wat lacherig zeiden we dan: PURE GROOTSHEID...Is zeggen dat je GROOT(S) bent wel sociaal geaccepteerd gedrag? Dat je van jezelf vindt dat je er mag zijn, gezien mag worden en gewoonweg 'Groots' bent in wat je doet? Voor veel vrouwen is het niet altijd makkelijk om hun grootsheid volledig te omarmen. Iets wat wij allebei maar al te goed herkenden.

Tijdens de reis van Rebranding passeerden we ook dit station: Onze naam: Pure Grootsheid. Zijn we klaar om de naam vol trots uit te dragen, te 'ownen'? Tijdens een van de sparringsessies met onze partners stond de SWOT analyse op de agenda. Wat begon met een analyse van onze zwaktes, eindigde in een confronterende diagnose (wel liefdevol verpakt en nog steeds enorm dankbaar voor):

CALIMERO-COMPLEX

‘AUW!’ De waarheid deed pijn. Blijkbaar was het uitdagender dan gedacht om onszelf in de spiegel aan te kijken en ons volledig te zien voor wat we waard zijn. Onder het motto 'Practice what you preach' -> Toch nog werk aan de winkel. Want om onze naam Pura Moia vol overgave, passie en overtuiging te kunnen uitdragen, moest Calimero wijken.
Tijd om onze rugzak in te duiken; beiden hebben we een rugzak vol ervaringen waarin we ons klein hebben gevoeld of gehouden - soms door externe factoren, maar vaak ook door ons eigen denken.

Na een grote schoonmaak, waarbij we alles hebben aangepakt wat ons belemmerde om in onze 'Grootsheid' te gaan staan, kunnen we nu zeggen: Fier rechtop staan, volledig in je Puurste Grootse Versie van jezelf gaat makkelijker met een lichte, opgeruimde rugzak. De ervaringen hoeven niet weg, maar mogen in een 'lichtere' vorm een plek behouden in je rugzak en leven. Ze hebben je immers gevormd en gemaakt tot de unieke persoon die jij bent. Perfect, precies zoals je bent.

En wat is er puurder dan met overtuiging te staan voor wie je bent en wat je te bieden hebt?

We nodigen je uit:

Ga trots rechtop staan en kijk met een krachtige blik de wereld in

'Pura Moia'