Kleur in Leven én Dood - Het waarom achter onze slogan

"KLEUR IN LEVEN ÉN DOOD"! Met deze krachtige woorden brengen we onze missie tot leven, om het leven te vieren in al zijn facetten, zelfs in de meest uitdagende momenten waarin dood en leven hand in hand gaan.

Want laten we eerlijk zijn, dood en leven zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Leven associëren we met kleur en levendigheid, terwijl de dood vaak geassocieerd wordt met zwart en donkerte. Maar zonder licht geen donker, en andersom - ze bestaan naast elkaar, mét elkaar, nooit zonder elkaar.

 

Dus laten we samen spelen met kleur tijdens leven én dood.

Wij zetten ons in om jou kleur te brengen op de donkere dagen en momenten. Maar nodigen je ook uit om donkerte toe te laten, een plek te geven op momenten dat alles nog in het licht lijkt te zijn.

Laten we het leven vieren, de herinneringen koesteren en tegelijkertijd de dood een plek geven tijdens het leven. We zijn vastberaden om de wereld te veroveren met onze unieke kleuren! Bij leven én dood.

Hoe?

🌈Met onze trainingen hopen we collega professionals te inspireren lichter over de dood te praten tíjdens het leven.

🌈Met taboedoorbrekende blogs en berichten willen we de Dood als Dood Normaal gespreksonderwerp op de kaart zetten

🌈Met ons aanbod voor particulieren geven we je heel wat redenen om met kleur, ballen én veerkracht alles wat het leven je brengt aan te gaan