Inhoud VIP-krachtdag

Wat kan je allemaal verwachten tijdens jouw VIP-Krachtdag? We gebruiken verschillende onderdelen:

  • Klankschalensessie
  • Healing
  • Reading
  • Coaching
  • Visualisatie

Klankschalensessie

Laat je meenemen op een innerlijke reis door de helende klanken van de klankschalen. Ervaar diepe ontspanning en harmonie. Een moment waarop je mag ontvangen. In geborgen, huiselijke sfeer mag je genieten van mooie klanken, liefdevolle en helende aanrakingen en inzichten over je eigen proces. Klankschalen hebben een helende werking. De trilling wordt moeiteloos door je hele lichaam geleid. Weg van het moeten en denken. Sluit je ogen en geef je over aan de mooie klanken. Terug naar de rust in jezelf.

Healing

Bij een healing geven wij via de handen helende energie door aan jou. Intuïtief gaan de handen naar die plekken die op dat moment aandacht nodig hebben. Dit zullen plekken zijn waar de energie niet goed stroomt, door blokkades of verstoringen. Blokkades en verstoringen kunnen allerlei oorzaken hebben. Onverwerkte emoties, opgeslagen trauma’s, belemmerende overtuigingen of (familie)patronen, problemen met energiebeheer etc. We werken op verschillende lagen van je mens-zijn: lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele laag. 

Reading

De kracht van de onuitgesproken woorden ontdek je bij een reading. We 'lezen' de energie van jou als persoon, op zielsniveau, via een kaart, een bloem of simpelweg door af te stemmen op jou als persoon. Hierdoor gaan we snel naar de kern van het 'probleem'. We komen zo bij de vaak onbewuste processen, belemmeringen en blokkades die aan het licht mogen komen om verder te kunnen in je proces. 

Coaching

We werken vanuit een combinatie van reguliere therapie en spirituele coaching. Dat wil zeggen dat we áltijd energetisch werken. We stemmen af op jouw wensen en kijken samen waar de kern zit van jouw "probleem". Samen gaan we aan de slag om jou weer in beweging te zetten en pellen we af tot aan de kern.

Visualisatie

Visualisatie is een techniek die wij gebruiken om te ontspannen, te focussen en innerlijke rust te vinden. Visualisatie kan helpen om je te verbinden met je innerlijke zelf, je intuïtie en spirituele zijn.

Door te luisteren naar geleide meditaties of visualisaties, kun je jezelf openstellen voor de boodschappen van je hogere zelf, gidsen, engelen of het universum. Deze visualisaties kunnen bv. betrekking hebben op het visualiseren van innerlijke rust, helende energie die door je lichaam stroomt.

Overtuigd?

Boek dan hieronder direct JOUW eigen VIP- KRACHTdag.