Consultancy

Wil jij dat extra stapje zetten om ervoor te zorgen dat de scholing binnen jouw bedrijf niet alleen plaatsvindt, maar ook daadwerkelijk wordt ingebed en toegepast? Wij zorgen ervoor dat jouw team niet alleen goed voor zichzelf zorgt, maar daarmee ook voor je cliënten, patiënten of leerlingen.

Met een rugzak aan ervaring op de werkvloer en een sterk analytisch vermogen vormen wij een topteam voor jouw bedrijf. Onze strategische aanpak helpt je organisatie om sterker en veerkrachtiger te worden in het omgaan met rouw en verlies.

 

Onze Specialisaties

Professionele Nabijheid

Renate is gespecialiseerd in het creëren van professionele nabijheid, met een sterke focus op lichaamsgerichte ondersteuning. Haar unieke methode, gebaseerd op de kracht van aanraking, helpt jouw team om diepgaande verbindingen te maken met cliënten, wat essentieel is in tijden van rouw en verlies.

Communicatie over Rouw en Verlies

Claudia is knettergoed in het praten over emoties en de dood, zelfs in kindertaal. Ze leert je team niet alleen hoe ze comfortabel en effectief over deze moeilijke onderwerpen kunnen praten, maar ook hoe ze deze kennis kunnen inbedden, borgen en implementeren voor een sterke basis binnen je bedrijf.

Wat kunnen we voor je doen?

Consultancy werk is maatwerk. Een greep uit onze diensten;

  • Beleidsontwikkeling: We ontwikkelen beleid dat rouw, verlies, ziekte en de dood integreert in de kernwaarden van je organisatie.
  • Implementatie en Borging: We helpen bij de implementatie en borging van deze thema's binnen je bedrijfsstructuur.
  • Protocollen en Richtlijnen: We denken graag met je mee bij het opstellen van protocollen op voor het omgaan met thema's als rouw, verlies, zelfzorg, professionele nabijheid.
  • Advisering en Monitoring: We bieden continue advisering en monitoring van expert-teams en het management.
  • Brug tussen werkvloer en management: We slaan een brug tussen werkvloer en management voor een soepele communicatie en implementatie.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan of drink (online) een kop koffie met ons om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.

Kenmerkend voor onze werkwijze

Kenmerkend voor onze werkwijze is ons out-of-the-box denken. Wij zien geen problemen, maar uitdagingen en denken altijd sterk vanuit een praktische toepasbaarheid. Dit stelt ons in staat om oplossingen te bieden die direct toepasbaar zijn en aansluiten bij de dagelijkse realiteit van jouw organisatie.

Focus op Zelfzorg van Medewerkers

Wij kijken niet alleen naar hoe de thema's een plek krijgen op de werkvloer richting cliënten, patiënten en leerlingen, maar ook naar het perspectief van zelfzorg van je medewerkers. Dit is essentieel zodat ook zij vol energie en plezier hun werk kunnen blijven doen. Een gezond en gelukkig team is namelijk de basis voor een succesvolle en empathische organisatie.

 

Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij jouw organisatie kunnen ondersteunen en versterken.