Chakra Check

Ben je nieuwsgierig of jouw chakra's in balans zijn?

Ik sta klaar om de Chakra Check voor jou uit te voeren.

Wat houdt een Chakra Check in?

In ons lichaam zijn zeven belangrijke energie centra aanwezig, ook wel bekend als chakra's. Deze kunnen verstoord raken door verschillende oorzaken. Deze centra kunnen uit balans raken door diverse factoren. Met behulp van een pendel onderzoek ik welke chakra's bij jou mogelijk verstoord zijn. Door dit proces kan ik je bewust maken van eventuele onevenwichtigheden in je lichaam en waar de energiestroom mogelijk belemmerd wordt.

.

Ik stem af op jouw energetische staat, en de pendel helpt me om de energiestromen te versterken en te analyseren.

Terwijl ik me verbind met jouw energetische essentie, fungeert de pendel als een waardevol instrument om de subtiele bewegingen van energie in kaart te brengen. Dit proces stelt mij in staat om niet alleen de verstoringen te identificeren, maar ook om inzicht te verkrijgen in hoe deze verstoringen jouw algehele welzijn kunnen beïnvloeden. Door deze bewustwording kunnen we samen werken aan het herstellen van evenwicht en het bevorderen van een vrije en harmonieuze energiestroom in jouw lichaam

Wat krijg je?

Na de meting ontvang je van mij een gedetailleerde e-mail met een overzicht van de bevindingen en een uitgebreide uitleg van de meting. Je zult de energiecentra die uit balans zijn, op je persoonlijke pendelkaart duidelijk gemarkeerd zien in kleur, vergelijkbaar met het voorbeeld hiernaast.

Daarnaast zal ik je voorzien van praktische tips en richtlijnen om actief aan de slag te gaan met de resultaten die je hebt ontvangen. Dit zal je helpen om de harmonie in je energetische systeem te herstellen en je algemene welzijn te verbeteren.

klankschaal met edelsteen

Mensen in balans brengen, daar word ik blij van!

Wat ik belangrijk vind? Dat jij je volledige potentieel leeft, krachtig, vol energie en passie. Dat begint bij een goede energiebalans. Ik zorg voor de inzichten en een pakketje 'handvaten'. De rest is aan jou.

Lees meer over Renate.

We hebben nog veel meer voor je!

Ontdek de rest van ons aanbod; Alles om JOU in je KRACHT te zetten!